Tel: 0315-242929
Nieuwbouw

Familiebedrijf Bruggink vanaf 1985

Familiebedrijf Bruggink is begonnen op 9 april 1985 en heeft zich naast het bouwen van woningen door de jaren heen ook gespecialiseerd in keukens, badkamers, tegels en de bijbehorende werkzaamheden. 

We bieden een uitgebreid dienstenpakket en voor een optimaal resultaat houden we alles in één hand. Dit betekent dat we alleen werken met vakkundige medewerkers. Monteurs, timmerlieden, metselaars, tegelzetters en installateurs zijn bij Bruggink in dienst. We staan dan ook bekend als ‘het bedrijf dat bijna alles kan’. 

Foto pand Bruggink Foto pand Bruggink

TEAM BRUGGINK

Alle disciplines in huis

Het team van Bruggink bepaalt de uiteindelijke kwaliteit die we onze klanten leveren. Daarom hanteren we twee ijzeren regels: 1. De klant staat altijd centraal 2. We bewaken de kwaliteit op elk moment en onder alle omstandigheden. Dit hebben we zelf in de hand doordat we met ons team zelf alle benodigde vakkennis en mankracht in huis hebben. We regelen het ontwerp, de vergunningen, de hele voorbereiding, de bouw en de complete afwerking van de woning. Deze formule vertaalt zich in afspraak is afspraak, een snelle bouwtijd en scherpe prijzen. 

Bouwbedrijf Bruggink Nieuwbouw 

Bouwbedrijf Bruggink is een vertrouwde naam in de Achterhoek. We hebben de afgelopen jaren al veel nieuwbouwprojecten begeleid, uitgevoerd en naar tevredenheid opgeleverd. Deze lijst met mooie en geslaagde projecten groeit nog elke dag. Bruggink is aangesloten bij Woningborg: de garantie dat je samenwerkt met een technisch en financieel betrouwbaar bouwbedrijf.

Foto bouwlaag met zadelkap

Bouwbedrijf Bruggink Verbouw 

Bij Bruggink hebben we onze eigen verbouw- en onderhoudsteams. We zijn voor je project niet afhankelijk van derden, zodat we gegarandeerd waarmaken wat we samen afspreken. Verbouwen met Bruggink staat voor vakmanschap in alle disciplines, met een strakke regie en oplevering binnen de planning en het budget. 

Bruggink is aangesloten bij Bouwgarant: garantie voor vakmanschap en betrouwbaarheid. Met een bouwgarant-garantie ben je verzekerd tegen financiële risico’s.

Bruggink Showroom 

Onze inspirerende showroom geeft je een goed beeld van de talloze afwerkingsmogelijkheden voor je woning. Op maar liefst 1500 m2 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen, maak je kennis met voorbeelden van onder meer gevelstenen, dakpannen, bouwkundige details, wand- en vloerafwerkingen, deuren en trappen. En dan zijn er natuurlijk onze kroonjuwelen: keukens en badkamers in allerlei stijlen en voor elk budget.    

Bruggink Keukenspeciaalzaak 

Bruggink is trotse eigenaar van het kwaliteitslabel ‘Uw keukenspeciaalzaak’. 

Voor jou de officiële garantie van professionele adviezen en topkwaliteit. We werken al jaren samen met toonaangevende merken zoals onder andere Miele, Siemens, Atag, Arte, Dekker en Kemie.

Bruggink Badkamers 

Bruggink is aangesloten bij Bad & Body, een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers in de badkamerdetailhandel. De garantie dat we altijd de laatste trends in huis hebben, weten wat er speelt op het gebied van badkamers en deskundig adviseren en begeleiden.

Ook werken bij Bruggink?

Bij Bruggink werk je met een fijne club collega’s aan mooie projecten met tevreden klanten. Je hebt een goed salaris en onze secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen elke vergelijking aan. Lijkt je dat ook wel iets? Hieronder vind je de vacatures van de Bruggink Groep. Een keertje kennismaken,kan nooit kwaad. Je bent van harte welkom!

Vragen over Bruggink? Neem contact met ons op.

Heb je nog vragen of wil je liever eerst telefonisch de mogelijkheden bespreken? Bel of mail ons.

Afspraak maken
arrow right