Tel: 0315-242929
Nieuwbouw

Familiebedrijf Bruggink is begonnen op 9 april 1985

Familiebedrijf Bruggink is begonnen op 9 april 1985 en heeft zich naast het bouwen van woningen door de jaren heen ook gespecialiseerd in keukens, badkamers, tegels en de bijbehorende werkzaamheden. 

Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket en voor een optimaal resultaat houden we alles in één hand. Dit betekent dat wij alleen met vertrouwde medewerkers werken; monteurs, timmerlieden, metselaars, tegelzetters en installateurs zijn bij Bruggink in dienst. Wij staan dan ook bekend als ‘het bedrijf dat bijna alles kan’. 

Foto pand Bruggink Foto pand Bruggink

TEAM BRUGGINK

Alle disciplines in huis

Het team van Bruggink bepaalt de uiteindelijke kwaliteit die onze klanten geleverd krijgen. Daarom wordt veel aandacht geschonken aan het bewaken van deze kwaliteit en wordt ook veel aandacht geschonken aan de klant. Met dit team heeft Bruggink alle benodigde vakkennis en mankracht in huis. Wij regelen het ontwerp, de vergunningen, de hele voorbereiding, de bouw en de complete afwerking van de woning. Deze formule vertaalt zich in een snelle bouwtijd, minder misverstanden en scherpe prijzen. 

Bouwbedrijf Bruggink Nieuwbouw 

Het bouwbedrijf heeft in de afgelopen jaren al veel prachtige nieuwbouwprojecten mogen begeleiden, uitvoeren en met trots mogen opleveren. Bruggink is aangesloten bij Woningborg. Woningborg biedt bouwondernemers en kopers zekerheid bij het verwezenlijken van nieuwbouw van woningen. 

Foto bouwlaag met zadelkap

Bouwbedrijf Bruggink Verbouw 

Bruggink beschikt over eigen verbouw- en onderhoudsteams. Verbouwen met Bruggink staat voor vakmanschap over alle disciplines, met een strakke regie en oplevering binnen de planning en budget. 

Bruggink is aangesloten bij Bouwgarant. Met een bouwgarant-garantie ben je verzekerd tegen financiële risico’s. Kiezen voor een BouwGarant-aannemer, dat is kiezen voor zekerheid, hoge kwaliteitseisen, duidelijke afspraken, betrouwbaar en vakmanschap. 

Bruggink Showroom 

Onze showroom vormt een bron van inspiratie en geven een goed beeld van de vele afwerkingsmogelijkheden. Getoond worden o.a. gevelstenen, dakpannen, bouwkundige details, wand- en vloerafwerkingen, deuren, trappen. Ook vind je er opstellingen van keukens en badkamers. In diverse stijlen. Van basic tot en met exclusief. Kortom voor elk wat wils en voor elk budget.   

Bruggink Keukenspeciaalzaak 

Bruggink beschikt over het kwaliteitslabel “Uw keukenspeciaalzaak”. 

Dit garandeert je vakkundig en professioneel advies en daarnaast de beste kwaliteit. In onze showroom kun je de verschillende mogelijkheden ervaren. Wij werken met toonaangevende merken zoals o.a. met Miele, Siemens, Atag, Arte, Dekker, Kemie

Bruggink Badkamers 

Bruggink is aangesloten bij Bad & Body, een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers in de badkamerdetailhandel. Dit zijn bedrijven die al vele jaren ervaring hebben met het adviseren en bovendien begeleiden van mensen bij de aanschaf van hun badkamer.  

Werken bij Bruggink?

Hieronder vindt u de vacatures van Bruggink Groep. Bruggink is een regionaal werkend familiebedrijf met een totaalconcept voor bouw, keukens en badkamers. Kom ons team versterken!

Vragen over Bruggink? Neem contact met ons op.

Heb je eerst nog vragen of wil je liever eerst telefonisch de afspraakmogelijkheden bespreken? bel of mail ons.

Maak een afspraak
arrow right